REGJISTRIMI I FLAMURIT TË QIPROS PËR ANIKA

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00

Sigurimi i anijeve

MERRNI NJË KUFERË PA DETYRIME PËR SIGURIMIN E AKAVE

Na lejoni t'ju dërgojmë një kuotë pa detyrim për të krahasuar sigurimin tuaj aktual të anijes me ofertat që mund të ofrojnë partnerët tanë të sigurimit. Ne do të kontrollojmë me disa ofrues dhe do t'ju ofrojmë ofertën më të mirë.

Karakteristikat tona:

  • Krahasoni tregun në vetëm 120 sekonda
  • Mbulesa e menjëhershme për varkën tuaj
  • Qendër telefonike miqësore me bazë në BE
  • 98% e klientëve do të na rekomandonin
    4.8/5

Vlerësimi i bazuar në 1,609 shqyrtime të verifikuara.
Lexoni të gjitha komentet

Kontakt / Informacion personal:
Përdorni:
Yacht Data:
knots
m
m
motor:
Ankorim:
Zona e lundrimit: