REGJISTRIMI I FLAMURIT TË QIPROS PËR ANIKA

447 Broadway, 2nd Floor Suite #705, Nju Jork, Nju Jork 10013, Shtetet e Bashkuara
Mon-Diell: 08.00 - 18.00
main-banner-cyprus

REGJISTRIMI I FLAMURIT TË QIPROS PËR ANIKA

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jahtin tuaj nën flamurin e Qipros

Background

Regjistroni tenderin tuaj nën flamurin e Qipros

RENDOS TANI
+1 646 971 1785

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Background

Regjistroni jet-skit tuaj nën flamurin e Qipros

RENDOS TANI
EKSPLORONI SH SERRBIMET

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Regjistrimi i flamurit të Qipros

Pse duhet ta regjistroj varkën time nën flamurin e Qipros?

rc-cyprus
Përdorimi Personal ose Privat

Përdorimi Personal ose Privat

Ju mund ta regjistroni varkën tuaj në Qipro me emrin personal ose të kompanisë

Vlefshmëria

Vlefshmëria

Regjistrimi i anijeve në Qipro është i vlefshëm për një vit, me rinovime të lehta vjetore

Çmime të përballueshme

Çmime të përballueshme

Regjistrimi i varkave me çmim të ulët për anije, tenderë dhe jet-ski nën flamurin e Qipros.

E njohur kudo!

E njohur kudo!

Një varkë e regjistruar në Qipro është e vlefshme dhe e njohur në të gjitha ujërat ndërkombëtare.

Në dispozicion për 5-7 ditë!

Në dispozicion për 5-7 ditë!

Ne do të bëjmë regjistrimin tuaj të përkohshëm brenda 5-7 ditësh dhe do të jetë i ligjshëm për t'u përdorur tashmë

Pa kufizime

Pa kufizime

Nuk ka kufizime për kombësitë e anëtarëve të ekuipazhit.

Privat, Bareboat & Tregtare

Privat, Bareboat & Tregtare

Ne mund ta regjistrojmë varkën tuaj si përdorim privat, bareboat dhe komercial - është i njëjti çmim

Privat, Bareboat & Tregtare

Infrastrukturë e mirë

Qiproja ka një infrastrukturë detare të zhvilluar mirë, me marina dhe kantiere moderne, si dhe ofrues shërbimesh dhe furnizues detarë me përvojë

single-img
RRETH NESH & ÇMIMI

Lërini profesionistët të kujdesen për regjistrimin tuaj.

Lëreni stafin tonë shumëgjuhësh në Qipro të kujdeset për regjistrimin tuaj të përkohshëm në vetëm 5-7 ditë. Ne kemi ndihmuar qindra njerëz që të regjistrojnë varkën e tyre në Qipro dhe të kenë kontakte të mira me autoritetet lokale të cilat janë të vendosura afër qoshes.

Çmimi

Çmimet tona janë gjithëpërfshirëse

Regjistrimi i flamurit të Qipros

Licenca e radios

.0-6.99 m
-
-
.7.00-11.99 m
-
-
.12.00-24.00 m
-
-
.MMSI
-
-
  RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

RENDOS TANI

RENDOS TANI

Ne jemi duke punuar në marrjen e këtij regjistrimi të flamurit në një të ardhme të afërt.

Dëshmi

Ne kemi klientë krenarë të besuar.

testimonila
Tim Gotti

Alicante

Bleva një varkë në Spanjë, por vendosa të shmangë koston dhe 3 muaj dokumente duke regjistruar varkën time në Poloni. Vendimi më i mirë ndonjëherë!

testimonila
Brian Newsome

San Remo

Faleminderit, për regjistrimin tuaj të shpejtë! Isha mbërthyer në një marinë në Itali dhe këta djem morën regjistrimin tim të ri në 48 orë.

testimonila
Frederico Guilbert

Nice

Shërbim pa të meta, i bërë për çmimin e deklaruar online, në periudhën kohore, dhe dokumenti i dorëzuar në kohë brenda 2-5 ditëve

testimonila
Brad Foreman

Lisbon

Shumë e rekomanduar. Ishte një komunikim shumë i shpejtë, të gjithë njerëzit me të cilët komunikoj janë të sjellshëm, profesionistë dhe specialistë në fushën e tyre.

Background
Opsionet e pagesës

Ne i pranojmë të gjitha metodat kryesore të pagesës

 • card visa
 • card mastercard
 • card american-express
 • Paypal

Çfarë dokumentesh nevojiten

 • Kopja e faturës së shitjes/Vërtetimi i pronësisë
 • Kopje e pasaportës/ID
 • Kopja e certifikatës së tonazhit
 • Licenca radiofonike
 • Kopje e vërtetimit të sigurimit
 • Certifikata e ndërtuesit (Nëse anija është e sapondërtuar)
 • Certifikata e pajisjeve të sigurisë
 • Certifikata e TVSH-së

Pyetjet më të zakonshme në lidhje me regjistrimin e jahteve në Qipro

Kush mund të aplikojë për regjistrimin e anijes në Qipro?
Çfarë dokumentesh duhet të siguroj për të regjistruar varkën nën flamurin e Qipros?
Si funksionon regjistrimi i çarterit Bareboat (regjistrimi paralel)?
A mund ta regjistroj varkën si komerciale apo bareboat?
A ka rëndësi se në cilën gjuhë është letra?
Sa shpejt mund ta regjistroj varkën time me regjistrimin e Qipros?
A do të marr dokumentin e përkohshëm përpara regjistrimit origjinal?
A disponohet një kopje letre e regjistrimit?
Për sa kohë është i mirë një regjistrim në Qipro?
A duhet të bëjmë inspektimin?
Cili flamur lejohet të valojë në një jaht me regjistrim në Qipro?
Mund të ndihmoni me regjistrimin e një ski jet?
A mund të ndihmoni edhe për marrjen e licencës së MMSI?
A mund të ndihmoni në ndryshimin e pronarit në regjistrimin aktual?
Si mund ta anuloj regjistrimin tim aktual?
A i pranoni të gjitha format e pagesës?

Merrni një ofertë pa detyrime për Qipron Sigurimi i anijeve?

Plotësoni kërkesën tonë për kuotim në internet në 5 minuta

boat-footer-banner